Krāsainais dārzeņu sautējums! Vitro keramikas katliņa tests

Krāsainais dārzeņu sautējums! Vitro keramikas katliņa tests

RITO BLOGS

Saule no rītiem lec ar vien agrāk un vēlāk riet – paliek gaišāks un pavasaris, vasara straujiem soļiem tuvojas. Lai silto dienu gaidīšana būtu īpašāka, piedāvāju krāsainā sautējuma recepti. Tā kā šobrīd ir  arī gavēņa laiks, šī sautējuma recepte būs piemērota gan veģetāriešiem, gan tiem, kas iecienījuši gaļs ēdienus. Gaļu iespējams pievienot pēc izvēles. Receptes satāvdaļās ir iekļauti netradicionāli dārzeņi, tādi kā saldais kartupelis un briseles kāposts, esam drosmīgi un ekperimentējam un ienesam virtuvē jaunas garšas! 

Sautējumu gatavošu RITO jaunās sērijas BLOOMING FLAMEFOUR vitrokeramikas katlā. Katliņš iepriecina ar savu vienkāršo, bet eleganto dizainu, kurš lieliski iederas ne tikai gatavojot ēdienu, bet arī to pasniedzot un liekot galdā. Katls ir unikāls – jo ar to var gatavot gan uz plīts, gan cepeškrāsnī. Tuvojoties labajam laikam un maltīšu ieturēšanai brīvā dabā, šis katliņš noteikti noderēs - dārzeņu sautējumu iespējams arī pagatavot piknikā uz gāzes degļa, šādi gatavojot būs nepieciešama tikai nedaudz vairāk eļļas. Lai arī katls izgatavots no īpaša materiāla, kas ir visai drošs pret skrāpējumiem, sava gardā sautējuma pagatavošanā izvēlējos RITO veikalā nopērkamo bambusa lāpstiņu! 

bilde.jpg
     

4-6 personām nepieciešams:

  • Brokoļa galviņa – 1 gab.
  • Briseles kāposti – 200g
  • Saldais kartupelis – 2 gab.
  • Puravs – 2 gab.
  • Sāls, pipari – šķipsna
  • Kaltēts vai svaigs timiāns – 1 ēd.k
  • Olīveļļa – 50ml

Pagatavošana:

  • Uzkarsē cepeškrāsni 190 grādus karstu
  • Brokoļa galviņu sadala mazākās rozetītēs, briseles kāpostus nomazgā un pārgriež uz pusēm
  • Saldo kartupeli nomizo un sagriež nelielos gabalos
  • Puravu sagriež ripiņās
  • Visus dārzeņus liek katliņā, pārber ar sāli, pipariem, timiānu, pārlej olīveļļu samaisa
  • Uzliek vāku un liek cepeškrāsnī, cep 30-40 minūtes līdz dārzeņi mīksti

 

 

 

Variācijas:

  1. Dārzeņu sautējumu var pasniegt ar svaigu kazas sieru
  2. Sautējumam pirms cepšanās var pievienot garneles
  3. Sautējumam pirms liek cepties pievieno nelielos gabalos sagrieztu vistas fileju

 

RITO trauku izlase sautējuma servēšanai:

 

 

 

 

 

 

 

Ieraksts publicēts: 07.03.2018, 18:19
Doties atpakaļ
Iesakām izlasīt!
Dāvanu kartes
Dāvanu kartes

Dāvanu karte nav bezpersoniska lieta, tā ir vēl rūpīgāk pārdomāta dāvana kā jebkura cita, jo tieši dāvanu karte ir lieliska iespēja sagādāt mīļajiem visvairāk prieka, jo tā sniedz iespēju iegādāties sev visnepieciešamāko un viskārotāko lietu!Dāvanu k...

Ieraksts publicēts: 24.11.23
COLE AND MASON sāls un piparu dzirnaviņu ceļvedis
COLE AND MASON sāls un piparu dzirnaviņu ceļvedis

COLE AND MASON aizsācies kā ģimenes bizness tālajā 1919.gadā Londonā, COLE AND MASON stāsts veiksmīgi turpinās arī mūsdienās. Pateicoties dizaina elegancei, tehnoloģiju inovācijām un augstās kvalitātes materiāliem, COLE AND MASON jo...

Ieraksts publicēts: 08.06.23

{{ product.product_name }}

{{ key }} {{ variable }}
{{ value }}

Pieejamība

{{ store.address }}

Papildus trauku mazgāšana - {{ product.wash_price | priceFilter }} EUR

{{ price }} EUR ({{ product.discount_amount }} {{ product.discount_type == 'percent' ? '%' : 'EUR' }} atlaide)

{{ priceDiscount }} EUR

Nomas cena