Gardas receptes iedvesmai! Blogere Karlīna testē un iesaka

Gardas receptes iedvesmai! Blogere Karlīna testē un iesaka

Pašgatavots krēmsiers vai biezpiens?  Tas ir tik vienkārši!

TESCOMA Della Casa trauks biezpiena vai krēmsiera pagatavošanai būs neaizstājams palīgs, lai vienkārši un ērti pagatavotu svaigu krēmsieru ar mīļākajām piedevām (zaļumiem, garšaugiem, ķimenēm, ķiploku u.c.) vai bērniem deserta krēmu.

Blogere Karlīna iesaka pamēģināt paštaisītu svaigo krēmsieru ar ķimenēm, kas lieliski iederēsies svētku maltītēs pie pīrāgiem un gaļas.

 

1.JPG

Krēmsiers ar ķimenēm

Nepieciešams:

  • 400g bezpiedevu jogurts
  • ½ tēj.k. sāls
  • 1 ēdamkarote ķimenes

Pagatavošana:

  • gatavošanas traukā ievieto auduma marli, kas nāk līdzi komplektā;
  • bezpiedevu jogurtu sajauc ar sāli un ķimenēm, samaisa un ielej traukā ar marli;
  • uzliek vāku un atstāj uz nakti notecēties;
  • no rīta krēmsieru izņem no marles, liek uz šķīvīša vai bļodiņā un pasniedz ar iecienītajām piedevām - piemēram, svaigi ceptu maizi, pīrādziņiem.

 

Vienādas formas pīrādziņi – vienkārši un ātri!

Svētkos bez pīrāgiem neiztikt, bet ne vienmēr tie sanāk tik glītā formā, kā gribētos. Šeit lieti noderēs TESCOMA Delicia pīrāgu un pelmeņu formiņas, kas ļaus pagatavot tos dažādos lielumos ar skaistām maliņām. Formiņas būs labs palīgs arī gatavojot pelmeņus vai vareņikus.

 

2.JPG

Sāļie kārtainās mīklas pīrāgi.

Nepieciešams:

  • 300g kārtainā mīkla
  • 100-200g ķimeņu siers
  • 50g bazilika pesto
  • 1 – 2 gab. tomāti
  • 1 ola

Pagatavošana:

  • uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem;
  • kārtaino mīklu izrullē un izspiež aplīšus no formiņām;
  • sieru un tomātus sagriež mazos gabaliņos;
  • mīklas aplīšus liek formiņās un pilda ar pesto, tomātiem un sieru;
  • pīrādziņus pārsmērē ar viegli sakultu olu;
  • cep 20 – 25 minūtes, kamēr pīrādziņi paliek zeltaini;
  • pasniedz siltus vai atdzisušus.

 

3.JPG

Saldie kārtainās mīklas pīrāgi            

Nepieciešams:

  • 300g kārtainā mīkla
  • 100g zemenes
  • 10g kokosriekstu skaidiņas
  • 1 ola

 

Pagatavošana:

  • uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem;
  • kārtaino mīklu izrullē un izspiež aplīšus no formiņām;
  • zemenes sagriež mazos gabaliņos un sajauc ar kokosriekstu skaidiņām;
  • mīklas aplīšus liek formiņās un pilda ar zemenēm un kokosriekstu skaidiņām;
  • pīrādziņus pārsmērē ar viegli sakultu olu;
  • cep 20 – 25 minūtes, kamēr pīrādziņi paliek zeltaini;
  • pasniedz siltus vai atdzisušus.

 

 

Ieraksts publicēts: 19.06.2018, 10:14
Doties atpakaļ
RITO blogs
Esi pamanāms ar jaunumiem no Asobu!
Esi pamanāms ar jaunumiem no Asobu!

Atklāj sev jaunu un košu pasauli ar stilīgajiem, asprātīgajiem un inovatīvajiem dzērienu traukiem no ASOBU! Produkti, kas radīti kā kreatīvi un inovatīvi produkti ikvienam klientam. Asobu tulkojumā no japāņu valodas nozīmē jautr...

Ieraksts publicēts: 26.06.18
Jauna nerūsējošā ūdens pudele īstām modes dāmām!
Jauna nerūsējošā ūdens pudele īstām modes dāmām!

RITO BLOGS RITO veikalos košs jaunums modes dāmām! Ja esi no tiem, kas regulāri aizmirst padzerties, tad šāds skaists aksesuārs noteikti vedinās uzņemt šķidrumu krietni vairāk kā parasti. Šoreiz aicinam uztura speciālisti...

Ieraksts publicēts: 13.04.18
Siera kūkas recepte ar jaunajiem sīrupiem VEDRENNE
Siera kūkas recepte ar jaunajiem sīrupiem VEDRENNE

RITO BLOGS Kurš gan teicis, ka kūkas cep tikai uz svētkiem? Lai arī pavasaris klauvē pie mūsu logiem un saldumiem cenšamies teikt NĒ, tomēr brīvdienās der sevi palutināt ar kādu saldu našķīti. Veikalos RITO nopērkami jauni sīrup...

Ieraksts publicēts: 04.04.18
Krāsainais dārzeņu sautējums! Vitro keramikas katliņa tests
Krāsainais dārzeņu sautējums! Vitro keramikas katliņa tests

RITO BLOGS Saule no rītiem lec ar vien agrāk un vēlāk riet – paliek gaišāks un pavasaris, vasara straujiem soļiem tuvojas. Lai silto dienu gaidīšana būtu īpašāka, piedāvāju krāsainā sautējuma recepti. Tā kā šobrīd i...

Ieraksts publicēts: 07.03.18
Veselīga maltīte vienmēr līdzi - testējam jauno Pioneer ēdiena termosu!
Veselīga maltīte vienmēr līdzi - testējam jauno Pioneer ēdiena termosu!

                      Lai cik ērti un kārdinoši nebūtu sabiedriskās ēdināšanas iestāžu pusdienu piedāvājumi, ja vēlamies piekopt veselīgu dzīvesveidu, pašu mājās gatav...

Ieraksts publicēts: 19.02.18
Karlīna Latsone - zupas sildošais spēks!
Karlīna Latsone - zupas sildošais spēks!

RITO BLOGS Šobrīd, kad ārā ir iestājusies ilgi gaidītā ziema, mēs meklējam veidus kā sasildīties! Papildus siltām cepurēm un šallēm noteikti nevajag aizmirst, ka sasildīt ķermeni var arī ar spēcinošu un siltu zupu. RITO sadarbīb...

Ieraksts publicēts: 08.02.18
Karlīna Latsone - viss par un ap ēšanas kultūru Latvijā!
Karlīna Latsone - viss par un ap ēšanas kultūru Latvijā!

RITO BLOGS Iedvesmas stāsti par galda kultūru Latvijā kopā ar Karlīnu Latsoni Vislabākie rezultāti virtuves darbos un galda klājumā rodas tad, ja ir iedvesma, pieredze un… labs padoms. Tieši tāpēc aizsākam jaunu rubriku &ldq...

Ieraksts publicēts: 31.01.18

{{ product.product_name }}

{{ key }} {{ variable }}
{{ value }}

Pieejamība

{{ store.address }}

Papildus trauku mazgāšana - {{ product.wash_price | priceFilter }} EUR

{{ price }} EUR ({{ product.discount_amount }} {{ product.discount_type == 'percent' ? '%' : 'EUR' }} atlaide)

{{ priceDiscount }} EUR

Nomas cena