Gardas receptes iedvesmai: Blogere Karlīna testē un iesaka

Gardas receptes iedvesmai: Blogere Karlīna testē un iesaka

Pašgatavots krēmsiers vai biezpiens?  Tas ir tik vienkārši!

TESCOMA Della Casa trauks biezpiena vai krēmsiera pagatavošanai būs neaizstājams palīgs, lai vienkārši un ērti pagatavotu svaigu krēmsieru ar mīļākajām piedevām (zaļumiem, garšaugiem, ķimenēm, ķiploku u.c.) vai bērniem deserta krēmu.

Blogere Karlīna iesaka pamēģināt paštaisītu svaigo krēmsieru ar ķimenēm, kas lieliski iederēsies svētku maltītēs pie pīrāgiem un gaļas.

 

1.JPG

Krēmsiers ar ķimenēm

Nepieciešams:

  • 400g bezpiedevu jogurts
  • ½ tēj.k. sāls
  • 1 ēdamkarote ķimenes

Pagatavošana:

  • gatavošanas traukā ievieto auduma marli, kas nāk līdzi komplektā;
  • bezpiedevu jogurtu sajauc ar sāli un ķimenēm, samaisa un ielej traukā ar marli;
  • uzliek vāku un atstāj uz nakti notecēties;
  • no rīta krēmsieru izņem no marles, liek uz šķīvīša vai bļodiņā un pasniedz ar iecienītajām piedevām - piemēram, svaigi ceptu maizi, pīrādziņiem.

 

Vienādas formas pīrādziņi – vienkārši un ātri!

Svētkos bez pīrāgiem neiztikt, bet ne vienmēr tie sanāk tik glītā formā, kā gribētos. Šeit lieti noderēs TESCOMA Delicia pīrāgu un pelmeņu formiņas, kas ļaus pagatavot tos dažādos lielumos ar skaistām maliņām. Formiņas būs labs palīgs arī gatavojot pelmeņus vai vareņikus.

 

2.JPG

Sāļie kārtainās mīklas pīrāgi.

Nepieciešams:

  • 300g kārtainā mīkla
  • 100-200g ķimeņu siers
  • 50g bazilika pesto
  • 1 – 2 gab. tomāti
  • 1 ola

Pagatavošana:

  • uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem;
  • kārtaino mīklu izrullē un izspiež aplīšus no formiņām;
  • sieru un tomātus sagriež mazos gabaliņos;
  • mīklas aplīšus liek formiņās un pilda ar pesto, tomātiem un sieru;
  • pīrādziņus pārsmērē ar viegli sakultu olu;
  • cep 20 – 25 minūtes, kamēr pīrādziņi paliek zeltaini;
  • pasniedz siltus vai atdzisušus.

 

3.JPG

Saldie kārtainās mīklas pīrāgi            

Nepieciešams:

  • 300g kārtainā mīkla
  • 100g zemenes
  • 10g kokosriekstu skaidiņas
  • 1 ola

 

Pagatavošana:

  • uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem;
  • kārtaino mīklu izrullē un izspiež aplīšus no formiņām;
  • zemenes sagriež mazos gabaliņos un sajauc ar kokosriekstu skaidiņām;
  • mīklas aplīšus liek formiņās un pilda ar zemenēm un kokosriekstu skaidiņām;
  • pīrādziņus pārsmērē ar viegli sakultu olu;
  • cep 20 – 25 minūtes, kamēr pīrādziņi paliek zeltaini;
  • pasniedz siltus vai atdzisušus.

 

 

Ieraksts publicēts: 19.06.2018, 11:14
Doties atpakaļ
Iesakām izlasīt!
Dāvanu kartes
Dāvanu kartes

Dāvanu karte nav bezpersoniska lieta, tā ir vēl rūpīgāk pārdomāta dāvana kā jebkura cita, jo tieši dāvanu karte ir lieliska iespēja sagādāt mīļajiem visvairāk prieka, jo tā sniedz iespēju iegādāties sev visnepieciešamāko un viskārotāko lietu!Dāvanu k...

Ieraksts publicēts: 24.11.23
COLE AND MASON sāls un piparu dzirnaviņu ceļvedis
COLE AND MASON sāls un piparu dzirnaviņu ceļvedis

COLE AND MASON aizsācies kā ģimenes bizness tālajā 1919.gadā Londonā, COLE AND MASON stāsts veiksmīgi turpinās arī mūsdienās. Pateicoties dizaina elegancei, tehnoloģiju inovācijām un augstās kvalitātes materiāliem, COLE AND MASON jo...

Ieraksts publicēts: 08.06.23

{{ product.product_name }}

{{ key }} {{ variable }}
{{ value }}

Pieejamība

{{ store.address }}

Papildus trauku mazgāšana - {{ product.wash_price | priceFilter }} EUR

{{ price }} EUR ({{ product.discount_amount }} {{ product.discount_type == 'percent' ? '%' : 'EUR' }} atlaide)

{{ priceDiscount }} EUR

Nomas cena