Gardie ķirbju / riekstu kēksiņi jaunajās TESCOMA cepamformās!

Gardie ķirbju / riekstu kēksiņi jaunajās TESCOMA  cepamformās!

Lielais ražas laiks ir sācies un tik bagātīgs šogad mums tas bijis! Īstais laiks sevi un savus tuviniekus cienāt ar gardiem našķiem. Pirmais, kas iešaujas prātā, noteikti ir teju rudens ražas simbols - ķirbis. Šī teiksmām apvītā oga, no kuras iespējams pagatavot tik daudz dažādu ēdienu, lai tie būtu sāļi vai saldi! 

Arī veikaliem RITO sadarbībā ar žurnālu "Ievas virtuve" ir pāris labi ieteikumi īsti rudenīgiem našķiem! 

Ķirbju un riekstu kēksiņi TESCOMA mafinu formās

 

bilde_tescoma.jpg
Mafinu mīklai:
  • 2 nelielas olas
  • 100gr brūnā cukura
  • ½ glāzes eļļas (lazdu riekstu, olīvu, rapšu, vīnogu kauliņu)
  • ¼ glāzes piena
  • 125gr rīvēta ķirbja
  • 100gr maltu lazdu riekstu (vai citu riekstu, mandeļu)
  • 160gr speltas kviešu milti
  • 1 tējkaroti cepamā pulvera
  • 1 tējkarote kanēļa

Greznošanai

  • 200gr svaigā siera maskarpones
  • 200 gr saldā krējuma
  • 50gr pūdercukura
  • 1 tējkarote vaniļas cukura
  • Svaigas vai saldētas ogas, rieksti, cukura lodītes u.c.

 

     

 STARPA.jpg

Pagatavošana:

Olas saputo ar cukuru, iemaisa pienu un eļļu. Pievieno sīkās skaidiņās vai uz smalkās rīves sarīvētu ķirbi. Miltus sajauc ar maltajiem riekstiem, cepamo pulveri, kanēli, ber klāt olu maisījumam, samaisa viendabīgā, plūstošā mīklā, cenšoties to nepārmaisīt. Ja mīkla šķiet pārāk šķidra, piejauc vēl nedaudz miltu un sadala TESCOMA mafinu formas iedobumiņos. Formu liek krāsnī, 180 grādu temperatūrā cep 25 – 30 minūtes. Gatavību pārbauda, kēksiņa vidū iedurot koka irbulīti. Ja tas izvelkot ārā, ir sauss, kēksiņi ir gatavi.

Atdzesētus viegli no formas izgāž un izgrezno. Kamēr kēksiņi dzesējas pagatavo krēmu. Svaigo maskarpones sieru sajauc ar saldo krējumu, cukuru un vaniļas cukuru, stingri saputo un ar kūku dekorējamo maisiņu, izmantojot robotu uzgali krēmu uzspiež kēksiņiem. Grezno ar ogām, riekstiem, sīkiem ziediņiem un zaļumiem, cukura lodītēm.

 

Vēl gardākam iznākumam RITO iesaka jaunās TESCOMA SILICONE PRIME sērijas cepamformas, kuras nepiedegs, ēdiens un našķi tajos gatavosies ātri un vienmērīgii. Kūciņas, kēksi, maize vai citi konditorejas izstrādājumi būs viegli izņemami, kad gatavi. Visas šīs sērijas formas izgatavotas no karstumizturīga silikona, kas ir izturīgs līdz 230 grādu temperatūrai. Formas ir viegli tīrāmas – pēc lietošanas atliek tikai formu izskalot vai ievietot trauku mazgājamā mašīnā. Sērijas klāstā atradīsiet arī mīklas paliktni, kas ir ideāli piemērots mīklas, marcipāna u.c. masu sagatavošanai un apstrādei. Mīkla nepielīp, un to ir viegli izrullēt, izmantojot mērskalas. Paliktnis labi pielīp galda virsmai un neslīd. Ērti uzglabājams un neaizņem daudz vietas. Var izmantot arī kā paliktni karstām pannām un katliem. 

  

 

Tomēr, lai vēl aizraujošāks gatavošanas process, noteikti nepieciešama jauna cepamforma, bet kur gan likt veco?

Rīkojam akciju visos RITO veikalos - MAINI VECO CEPAMFORMU PRET JAUNU!

 

 Līdz 30. novembrim, atnesot savu veco cepamformu uz jebkuru RITO veikalu, 

saņemsi 20% atlaidi vai ērti iepērcies www.rito.lv un saņem 15% atlaidi 

jebkurai TESCOMA SILICONE PRIME formai.

 

 
 

 

RITO veikalos atradīsiet plašāko TESCOMA virtuves piederumu klāstu. Visi šī zīmola produkti pārsteidz ar oriģinālo diazainu, inovatīvo lietojumu un lielisku kvalitāti par saprātīgu cenu! Apskatīt TESCOMA preču klāstu

 

 

Ieraksts publicēts: 06.11.2018, 14:36
Doties atpakaļ
RITO blogs
Svinam kopā ar Latviju!
Svinam kopā ar Latviju!

Kā vislabāk apsveikt savu valsti? Protams, pagatavojot tai gardu kūku, kuru pēc tam ģimenes lokā baudīt un sajust siltumu un kopā būšanas spēku!  Šo gardo dāvanu pagatavot nemaz nebūs tik grūti - ar pareiziem rīkiem un visas ģim...

Ieraksts publicēts: 16.11.18
Jaunā Ferrara pannu sērija no Ballarini. Izvēlies itāļu kvalitāti!
Jaunā Ferrara pannu sērija no Ballarini. Izvēlies itāļu kvalitāti!

Jaunā Ferrara granitium sērija jau no pirmā acu uzmetiena pārliecina ar savu izskatu. Ballarini – tās ir senas itāļu tradīcijas, kvalitātes izpēte un attīstība jau kopš 1889. gada. Ballarini tagad piedāvā arī īpaši izturīgās...

Ieraksts publicēts: 23.07.18
Griez un gatavo dārzeņus kopā ar spirāļu veidotāju no Lurch!
Griez un gatavo dārzeņus kopā ar spirāļu veidotāju no Lurch!

Glīti un rūpīgi sagrieztus dārzeņus var pasniegt arī mājās, ne tikai restorānā – pārsteidz ģimeni un draugus ar dārzeņu ēdieniem spirāļu formā! Lurch spirāļu veidotājs lieliski iederēsies virtuvē, kuras saimniece mīl gatavot un eksperimentēt,...

Ieraksts publicēts: 30.08.18
Jaunie Diwali un Smart Cuisine  trauki - lieliski gatavošanai un servēšanai
Jaunie Diwali un Smart Cuisine trauki - lieliski gatavošanai un servēšanai

DIWALI trauku sērija Diwali sērijas trauki lietojami cepeškrāsnī un tradicionālajā cepeškrāsnī līdz pat 250°C Izgatavoti no viegla un karstumizturīga stikla, kas nodrošina trauku ērtu pārvietošanu no cepeškrāsn...

Ieraksts publicēts: 10.04.18
Karlīna Latsone testē CENTRAL PARK pudeli!
Karlīna Latsone testē CENTRAL PARK pudeli!

Jaunā ūdens pudele CENTRAL PARK piedzīvojusi kārtīgu pārbaudījumu, dodoties līdzi vienmēr smaidīgajai Karlīnai Latsonei. Kur? Tur, kur nemaz nav tik silts - aiz polārā loka! Vai pudele spēja noturēt siltumu un vai nepievīla skaudrajos laika apstākļos...

Ieraksts publicēts: 14.08.18
Jauna nerūsējošā ūdens pudele īstām modes dāmām!
Jauna nerūsējošā ūdens pudele īstām modes dāmām!

RITO BLOGS RITO veikalos košs jaunums modes dāmām! Ja esi no tiem, kas regulāri aizmirst padzerties, tad šāds skaists aksesuārs noteikti vedinās uzņemt šķidrumu krietni vairāk kā parasti. Šoreiz aicinam uztura speciālisti...

Ieraksts publicēts: 13.04.18
Esi pamanāms ar jaunumiem no Asobu!
Esi pamanāms ar jaunumiem no Asobu!

Atklāj sev jaunu un košu pasauli ar stilīgajiem, asprātīgajiem un inovatīvajiem dzērienu traukiem no ASOBU! Produkti, kas radīti kā kreatīvi un inovatīvi produkti ikvienam klientam. Asobu tulkojumā no japāņu valodas nozīmē jautr...

Ieraksts publicēts: 26.06.18
Siera kūkas recepte ar jaunajiem sīrupiem VEDRENNE
Siera kūkas recepte ar jaunajiem sīrupiem VEDRENNE

RITO BLOGS Kurš gan teicis, ka kūkas cep tikai uz svētkiem? Lai arī pavasaris klauvē pie mūsu logiem un saldumiem cenšamies teikt NĒ, tomēr brīvdienās der sevi palutināt ar kādu saldu našķīti. Veikalos RITO nopērkami jauni sīrup...

Ieraksts publicēts: 04.04.18

{{ product.product_name }}

{{ key }} {{ variable }}
{{ value }}

Pieejamība

{{ store.address }}

Papildus trauku mazgāšana - {{ product.wash_price | priceFilter }} EUR

{{ price }} EUR ({{ product.discount_amount }} {{ product.discount_type == 'percent' ? '%' : 'EUR' }} atlaide)

{{ priceDiscount }} EUR

Nomas cena